Съвременният начин на живот е изпълнен с редица предизвикателства – натоварено ежедневие, недостатъчно време за почивка, нездравословна храна и много стрес. Всичко това дава отражение върху здравето и имунитета.

За да се справите с предизвикателствата, пред които сте поставени, можете да се доверите на билкови продукти, които са известни със своята ефективност, коментират от Natural Factors.

Какви видове качествени добавки ще откриете и как да изберете правилните лечебни билки? Научете повече от екипа на Natural Factors в следващите редове.

Какви видове билкови продукти ще откриете?

Има растения, които се срещат свободно в природата и имат множество ползи за здравето. Те могат да служат като средство за превенция и дори лечение на редица заболявания.

Съществуват различни билкови варианти, които се различават според:

  • начин на прием – повечето са под формата на капсули, но съществуват още тинктури, сиропи и други;
  • предназначение – от Natural Factors споделят, че има билкови продукти за подобряване на общото състояние, за тонус и енергия и укрепване на имунната система. Съществуват и такива, чието предназначение е да повлияят дадено състояние – за борба с безсънието и спокоен сън, за сърдечно-съдово здраве, за детоксикация и отслабване, за по-лесно преминаване през климактериума и много други;
  • приложение – има продукти с общо предназначение, както и такива, съсредоточени в подобряване на мъжкото и женското здраве, споделят от Natural Factors. 
  • състав – всички предложения с билково съдържат само растителни екстракти. Различните предложения на пазара включват комбинация от натурални съставки, в зависимост от причината за техния прием. 

Съществуват множество билки, известни със своите ползи за здравето, споделят от Natural Factors.Някои от най-популярните и ефективните са ехинацея, жълт кантарион, куркума, джинджифил, женшен, ашваганда, корен от валериана. Те са богати на антиоксиданти, витамини и минерали и укрепват имунната система. 

Как да изберете правилните натурални добавки с високо качество?

Целта на този тип хранителни добавки е да отговорят на дадена необходимост. За да изберете правилните натурални средства за лечение и превенция, трябва да се посъветвате с вашия лекуващ лекар, който да ви насочи. Може да направите и консултация със специалист в областта на билкарството.

За да бъдете сигурни, че се доверявате на продукт, за производството на който не са използвани вредни вещества и съставът им е изчистен, се доверявайте само на реномирани онлайн магазини и аптеки, напомнят от Natural Factors.

Запознайте се с всички особености на конкретната хранителна добавка – ползи, приложение, начин на прием и доза, странични ефекти и противопоказания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *