гел лак за нокти

В модните среди витае вярването, че ръцете са визитната картичка на жените. Това е твърдение е на красивата Коко Шанел и наистина е така. За щастие, днес има гел лакове за нокти и по-долу от онлайн магазин 4sales ще споделят някои особености около предимствата и нуждата от употребата им.

Какво е гел лак за нокти?

Това е технологичен хибрид между лак за нокти и гел. Съчетава в себе си качествата и на двете, давайки възможност за дълготрайно покритие в продължение на 2-3 седмици. Употребата му е елементарна и е подходящ за използване и у дома. Създава допълнителна твърдост на нокътната плочка, с което я укрепва и дава възможност на хората с чупливи нокти да имат добър маникюр. 

Вероятно често ви се случва да размажете или дълго да чакате при изсъхване? Това вече няма да е проблем, поради използването на качествени продукти. С тях бързо ще създавате здрави маникюри, тъй като печенето е на специална лампа и отнема средно от 0,5 до 1 минута.

Каква е разликата между гел лак и шеллак и кой е по-добър?

През 2010 г. беше създаден хибриден продукт, който отново комбинира гел и лак в едно, но той беше наречен „Шеллак“. Разлика между двете няма, а последното е име на марката, създала продукта. Ето защо, ако трябва да дадем отговор на въпроса, кой от тях е по-добър – то няма разлика.

Как се нанася у дома?

Както споменахме, този продукт е лесен за нанасяне и не изисква усвояването на сложни и дълги процедури. Необходимо е прилагането на тази последователност от действия:

  • обработва се нокътната плочка и се почистват кожичките около нея;
  • почиства се праха от обработваната повърхност;
  • нанася се обезмаслител, чрез предварителното напояване на безмъхеста кърпа;
  • извършва се дехидратация, чрез нанасянето на специален препарат, и се изчаква една минута за изсъхването му;
  • на върха на нокътя се нанася базово покритие и се изсушава на лампата. Лепкавият слой не се сваля;
  • нанася се гел лак, при необходимост в 2 слоя. Всеки от тях се суши на лампата;
  • полага се горно покритие и отново се суши;
  • при употреба на топ слой с лепкаво покритие, навлажнете безмъхова кърпа с препарата за отстраняване и забършете.

От 4sales твърдят, че се предлагат евтини и много качествени комплекти с всички необходими в тях продукти за пълноценно нанасяне и обработка. Сред тях съществуват и брокатени модели, осигуряващи красив ефект и привличащ вниманието към новия ви маникюр. Разнообразието от цветове е повече от голямо и можете да получите нюансът, който най-добре пасва на тоалета ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *