Панталони за есента според телосложението

Класическият черен цвят говори за елегантност, изисканост и от край време е свързан с практичност и многофункционалност.

Бялото е символ на чистота, нежност и естетика. Така в черно и бяло може да се облечете, както на специален повод, така и за делова среща. Съществува още един плюс в комбинация от черно и бяло и той е, че умело прикрива недостатъци. С дамски панталони от SN Fashion, винаги ще сте актуални, модерни и ще се чувствате комфортно. Като единствено условие за вас остава да изберете точния размер панталон и съобразно особеностите на фигурата да комбинирате:

  • Панталони за голям ханш и едри бедра – изберете прав модел панталон със свободна кройка. Ако имате слаба талия, лесно може да го комбинирате със сако, което да е разкроено в долната част. Ако добавите към този арсенал и колан, акцентът ще е безупречна фигура.
  • Панталони за слаби крака и ниска фигура – в този случай, може да изберете и по-тесен панталон, но не прекалено впит по краката. Позволени са шарки на змийска кожа. Бъдете пестеливи, когато комбинирате блузи или сака и заложете на едноцветни модели.
  • Панталони за стройна фигура – модели панталони за жени с по-широки крачоли са чудесен начин да се прикрият едрите прасци. Стройната фигура позволява носенето на снежно-бял панталон. Използвайте ефекта на черно-бяла блуза в комбинация с панталон.
  • Панталони за едра фигура – панталон с черни кантове в страните, оптически създават усещане за по-фино телосложение.
  • Панталони за висока и слаба фигура – може да облечете прав или широк модел панталон. Десенът също може да е различен. Така например панталони с широки ивици са идеални за такава фигура и подходящи за сезона.

Хитови за новия сезон са аксесоарите към различните модели панталони. Когато са съчетани по цвят и дизайн с дрехата, те комбинират лесно с почти всичко. Ако избирате дрехи на ивици, шахмат или каре, само не вмъквайте флорални мотиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *