Футболни залози на живо

Първият прототип на текущите Live-залози е свързван с приемането на залози по телефона по време на играта. В същото време операторът съобщава коефициентите на играча и по време на разговора може да се променят няколко пъти. Разбира се, такива ставки са подигравка за играчите, така че с развитието на Интернет, букмейкърите значително са разширили своите възможности.

Сега играчите възприемат като даденост. Букмейкърът без залози на живо може веднага да погребе плановете си за завладяване на пазара. Ето защо офисите трябва да бъдат от голямо значение за тях, но дали играчите трябва да ги правят? Във всеки случай службата трябва да отговаря на следните критерии:

  • широко покритие на залози на живо;
  • коефициенти за автоматично обновяване;
  • без закъснения при смяна;
  • бързо залагане;
  • наличност на функция с едно кликване и функция на коефициент с промяна на коефициента;
  • наличност на видео излъчване и статистика на събитията.

В залозите за първични играчи, играчът залага върху резултата от събитие, което все още не е започнало. На живо, обаче трябва да заложите директно по време на играта. Начинаещите, примамват заради илюзорната възможност да печелят лесни пари, но професионалистите са предпазливи по отношение на такива ставки

Плюсове за залози на живо

Бързи приходи – това не е огромен плюс, но е този, който тласка играчите да залагат на живо.

Вижте играта – много често фаворитите не оправдават надеждите, които се налагат за тях. Понякога от първите минути на играта вече се чувства, че мачът няма да бъде оправдан. Такива моменти са много трудни за прогнозиране, така че в това отношение, залозите на живо имат предимство, пред другите залози.

Залог за по-високо съотношение – вярно е, че играчът невинаги има такава възможност. Един фаворит може да вкара гол в първата минута и само да развива предимството си преди края на мача. Но колкото по-дълго остава резултатът 0: 0, толкова по-силен ще бъде коефициентът.

Букмейкърите нямат средства да координират коефициентите на живо.

Залагания с припокриване – на живо залозите позволява да намалите загубата, като използвате залог на обратния резултат. В някои случаи това може да донесе печалба.

Залози на живо

Ниски цени – много е трудно да бъдеш успешен играч, когато маржът на офиса на букмейкърите е 7-15%.

Слаба линия – всяка година, възможността букмейкърите да растат е много по-ниска от линията сигурния залог. Само няколко букмейкъри могат да се похвалят с добра линия на живо.

Ниски граници – невъзможно е да се поставят приемливи числа, но ако се справяте със залозите професионално, то това да коства големи суми.

Липса на време – играчът има малко време да вземе правилното решение. Ако мислите за скоростта, лесно може да пропуснете печалбите.

Вълнението на играчите – когато играете на живо, адреналиновото ниво на играч просто се преобръща. Играчът престава да се самоконтролира и често взема недобросъвестни решения. Това е особено забележимо, при няколко губещи залога, когато играчът е готов да рискува цялата банка за залагания.

Както можете да видите, залозите на живо имат много отрицателни и положителни страни. Във всеки случай не трябва да правите залози, без стратегия. Ако не се придържате към определена стратегия на играта, в един „красив“ ден, вълнението ще надделее над вас и ще обедините цялата си банка.

В природата няма идеален офис за залози на живо, но букмейкърите на са най-близо. Те ви позволяват да се наслаждавате изцяло на всички удоволствия на играта на живо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *