Корпоративният ден на семейството е уникална възможност да се отпразнува колективният дух и да се укрепят взаимоотношенията между колегите във фирмата. Ето 10 уникални идеи за планиране и организация на този специален ден, които споделят Vibes.bg.

     1. Тематично празнуване

Изберете тема, която събужда въображението и предизвиква интереса на всички участници. Може да се върнете назад във времето и да си устроите ретро парти, където всеки ще има възможност да блесне в стиловете на изминалите десетилетия. А защо не обиколите света в рамките на един ден и да се докоснете до различна страна или култура? И не забравяйте за снимките, подсещат от екипа на Travelmanagement.

     2. Спортни забавления

Започнете корпоративния ден на семейството с мини футболен турнир, където екипите може да покажат своите умения и стратегии на игрището. За любителите на по-спокойните игри, състезание по бадминтон е перфектната алтернатива с възможност за среща на открито в приятна атмосфера. Не забравяйте за най-малките участници – надпревара с триколки ще донесе много смях и радост сред детската аудитория.

     3. Творчески ателиета

Стимулирайте творческия потенциал с разнообразие от арт и занаятчийски дейности. Работилницата по изработка на керамика дава възможност за потапяне в изкуството на моделирането и за създаване на уникални произведения. Ателие за рисуване и акварел ще предложи на участниците шанса да изразят емоциите си на хартия.

     4. Кулинарни изкушения

Организирайте състезание за най-вкусен домашен десерт, където всеки може да демонстрира умения в готвенето. Допълнете кулинарните преживявания на корпоративния ден на семейството с дегустация на екзотични храни и напитки, което допълнително ще разшири хоризонтите на участниците. За любителите на японската кухня, уъркшоп за приготвяне на суши е вълнуващо и образователно изживяване.

     5. Пикник в природата

Прекарайте корпоративния ден на семейството на открито в близкия парк или гора, където всички може да се насладят на обща трапеза директно на тревата, забавни игри с фризби, както и наблюдение на птици и красиви природни пейзажи. Този пикник ще осигури спокойствие и връзка с природата, която е необходима за разтоварване от работната среда.

     6. Културен маратон

Изкуството и културата ще обогатят корпоративния ден на семейството. Включете в програмата посещения на музеи и галерии, представящи богатото културно наследство и съвременно изкуство. Организирайте уъркшопове за народни танци и песни, където всички може да усвоят нови умения и да се забавляват заедно.

     7. Авантюристичен ден

Вдигнете адреналина с пейнтбол или лазерни битки, които са перфектни за създаване на отборен дух. Добавете към програмата посещение в приключенски парк с въжени мостове, който предлага предизвикателства за всяка възраст. 

     8. Научноизследователско пътешествие

Експерименталните научни шоута представят чудесата на науката по забавен и интерактивен начин. Астрономическите наблюдения с телескоп разкриват вълшебството на космоса. Работилницата за роботика и програмиране ще вдъхнови децата да развиват своите технически умения и интерес към технологиите.

     9. Кино под звездите

Тематичните кино вечери като „Нощ на ужасите“ или „Филмов маратон с Disney“ добавят допълнително разнообразие и вълнение към корпоративния ден на семейството. Не пропускайте да включите пуканки и сладолед, за да допълните усещането за автентично кино изживяване.

     10. Караоке и танцово парти

Караоке представленията с любима музика и песни ще подхранят душата, докато танцовите битки или уроците по танци ще внесат динамика и забавление. А DJ-ят ще поддържа настроението на всички служители през цялата нощ.

Не чакайте повече, грабнете някоя от тези идеи и започнете да планирате своя корпоративен ден на семейството още днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *