Обичате да се обличате по-спортно, но искате едновременно с това да бъдете и елегантни? Това е напълно възможно, стига да подберете визиите си внимателно и премерено. Елегантността не се определя от стила на дрехите, а от начина, по който ги съчетавате.

Запознайте се със следните няколко съвета, които ще ви помогнат да демонстрирате изтънченост, дори със спортни дрехи.

Изберете правилните спортни дрехи

Изборът тук е комплексен, защото правилните елементи трябва да отговарят на няколко критерии:, за да отговарят на критериите за изисканост и стилност. Спазвайте следните насоки:

  • премерени цветови комбинации – изберете актуални цветове, като не прекалявайте с колоритността на визията си. Ако искате да заявите стила си с по-интензивни цветове на аксесоарите и обувките, то останалата част от облеклото трябва да бъде по-неутрална, както и обратното. Изберете цветове, които са по-лесни за съчетание;
  • изберете точните размери – няма как да демонстрирате елегантен стил, ако вашите елементи на облеклото не пасват на телосложението ви. Заложете на правилния размер за вас, а ако решите да следвате тенденцията за овърсайз – уверете се, че изглеждате добре, следвайки я;
  • заложете на качеството – ако искате да изградите елегантна визия и да я демонстрирате със стил, заложете на качествено облекло. Независимо дали става въпрос за цялостен екип, съставен от долнище и горнище, суитшърт, тениски, блузи, пуловери, елеци или грейки – важното е те да бъдат изработени от висококачествени материали и дизайните да показват отношение към детайла.

Обърнете внимание на аксесоарите

Правилно подбраната визия, включваща шапки, слънчеви очила или подходяща чанта, изглежда стилно. Тези елементи представляват завършек на аутфита и карат елементите на облеклото да изпъкнат.

Обувките имат роля в крайната визия

Пазарът предлага изобилие от модерни и стилни обувки за спорт, които са подходящи дори за по-формални мероприятия. Те могат да се съчетават дори с компоненти на облеклото, които принадлежат към кежуал или официалния стил.

Модни тенденции при носене на спортни дрехи

Ако искате да бъдете актуални и модерни, то трябва да се запознаете с тенденциите в мъжката мода, които са водещи към момента.

Водещ тренд, който ще ви бъде от полза, за да покажете стил и елегантност, е комбинацията между официални, кежуал и спортни елементи.

Този мотив е актуален през всеки сезон. Съчетайте любимия си анцуг с пуловер или поло блуза, или съчетайте тениската и дънките с връхна дреха, като суитшърт или грейка.

Не забравяйте да изградите такава визия, която да бъде в унисон с вашите предпочитания и да изрази индивидуалността ви по най-добрия начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *