Съвети от Аквамарин

Към днешна дата обувките са се превърнали в една своебразна невидима магия. Вече почти никоя представителка на нежния пол не се интересува толкова от толкова колко те са функционални и удобни. Това, което те гледат са предимно красивият модел, екстравагантната извивка, острият и тънък ток, секси походката. Но за съжаление често пъти пренебрегването на комфорта носи след себе си сериозни, неприятни и болезнени последици за ходилата и краката като цяло. Поради тази причина е важно винаги да се вслушваме в съветите, които дават специалистите относно носенето на високи токчета. Приятно четене!дамска обувка

  • На първо място се нарежда също твърде често практикуваният навик да се купуват обувки без да се пробват по правилен начин.В магазина, едно обуване никога не е достатъчно, за да прецените със сигурност дали обувките ще ви бъдат удобни, особено пък ако ги пробвате на бос крак. В случай, че ги обувате на бос крак, съществува не особено малък риск да си вземете по-голям от вашия номер обувки, затова винаги носете със себе си тънък дамски чорап, за да не се налага да си купувате такъв от магазина допълнително.
  • Второто златно правило гласи никога, никога да не претоварвате своите ходила, каквото и да се налага да вършите. Без значение колко дълъг опит имате в ходенето на високи токчета, професионалистите са категорични, че е необходимо да отдавате нужната почивка на стъпалата и краката си на всеки петнадесет минути в продължение на само една минута време. В противен случай рискувате да придобиете болезнени и изгути крака.
  • На трето място седи един наистина не по-малко важен съвет и това е да внимаваме как изглежда нашата стойка. Не променяйте своя начин на ходене, само защото не ви допада как изглеждате, когато сте обути на високи токчета, защото крайният резултат за гърба и кръста отново при всички положение ще бъде болезнен. Просто не си правете експерименти със здравето.
  • Четвъртото по ред  важно правило, което също трябва да се спазва е насочено именно към обувките, които имат скрита платформа. Те са истинска златна мина и ще се превърнат в най-добрия приятел на всяка жена, която всеки ден се налага да извървява голямо разстояние пеша или пък работата й изисква да седи права цял ден. Тяхната цел е да намалят голямата стръмнина и да направят позицията на ходилата по-добра, като по този начин позволяват да се чувствате комфортно и уверено, когато сте избрали да обуете високи обувки.

Вижте и фейсбук страницата им

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/imgb1-1024x683.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/imgb1-150x150.jpgwebstatiiМодадамски обувки,Обувки на токчета,съвети за женитеСъвети от Аквамарин Към днешна дата обувките са се превърнали в една своебразна невидима магия. Вече почти никоя представителка на нежния пол не се интересува толкова от толкова колко те са функционални и удобни. Това, което те гледат са предимно красивият модел, екстравагантната извивка, острият и тънък ток, секси походката....Блогът на Ники Узунов