Добре е да вземете  предвид не само облика на палтото, но и повода, при който ще го носите. Ако ще го носите за официални поводи, може да се спрете на дълго или по-ефектно палто, а ако ще го носите в по-ежедневни и неформални ситуации, заложете на по-гъвкаво палто, с по-къса дължина.

Би било лоша идея да си купите по-голямо палто с един два размера с презумпцията, да го носите с дебели вълнени дрехи. Палто се носи на пола, рокля или елегантен костюм, а резервните два номера, ще допринесат за това, палтото да не може да си изпълни функцията да ви предпази от мразовития вятър. Още по-лошо е да се купува по-малко палто с идеята, че ще се вталите. Много тесните зимни дрехи отново водят до чувство за студ и дискомфорт. Запитайте се колко добре се чувствате в коженото палто. Дали се чувствате достатъчно свободно, дали ви харесва миризмата му, дали не е твърде тежко за вас. Дали можете да се движите, сядате и сгъвате ръката си в лакътя свободно, без ръкава да се вдига твърде много.

Следващият въпрос, на който трябва да си отговорите е стинско или фалшиво е избраното от вас палто. Като труден момент зацапване истинска кожа от фалшив? Ами, просто премахнете една или две нишки от един ъгъл на козината и да ги държат в пламъка на кибритена клечка. излъчваната миризма носи ли някаква прилика с това на изгоряла човешка коса? Ако отговорът е да, тогава, приятелю, ти си късметлийка, че е купил истинска кожа! Модата на кожата извървя дълъг път, и е заловен въображението на един и всички. Днес, виждате хора спортни якета с козина и палта в красиви порязвания и елегантен дизайн. Може би най-добрата част за кожени палта, е, че те ви топли и да ви изглежда елегантен и стилен. Но преди да купите кожено палто, което трябва да знаете как да се място висококачествена кожа, така че да направят правилния избор.

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/кожено-палто-з-225x300.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/кожено-палто-з-225x300-150x150.jpgwebstatiiМодаДобре е да вземете  предвид не само облика на палтото, но и повода, при който ще го носите. Ако ще го носите за официални поводи, може да се спрете на дълго или по-ефектно палто, а ако ще го носите в по-ежедневни и неформални ситуации, заложете на по-гъвкаво палто, с...Блогът на Ники Узунов