баняКърпите в банята са абсолютно необходим елемент, така че при планирането на вашата баня, не забравяйте да предвидите възможност за функционално и компактно съхранение на вашите кърпи. Като правило, в банята трябва да има поне една или дори две общи кърпи, отделно основни кърпи за вана и разбира се резервни кърпи. Нашата днешна статия е посветена на идеите за съхранението на резервни кърпи в банята.

  1. Рафтове или контейнери, които са монтирани под мивката. Ако предпочитате закрит склад можете да срафтчето ви за кърпи и хавлии под вашата мивка в обикновени пластмасови контейнери с капаци. Едно нестандартно решение би било да поставите завеси, които покриват мивката отдолу и така биват прикрити всички тоалетни принадлежности, включително и кърпите. Съхранението под мивката е идеалното решение от гледна точка на удобството. Така кърпите са винаги „под ръка“ и винаги можете да се сдобиете с нова кърпа за няколко секунди.
  1. Плетени кошници. Плетените кошници са универсален контейнер за съхранение на много неща в къщата. Ако кърпите ги навиете на руло а не ги сгъвате е възможно дори да съберете и повече от тях в коша. В допълнение, вашата баня ще изглежда като спа център.
  1. Шкафчета под мивката с дълбоки чекмеджета. Това е предпочитан начин за съхраняване на кърпи. Чекмеджетата са много по-практични, отколкото статичните рафтовете с врати например, защото ще имате достъп до целия обем на чекмеджето „от горе“, което означава, че ще можете лесно да достигнете кърпа дори от далечния ъгъл.
  1. Стенни рафтчета. Те са особено добри за малки бани, защото не заемат много място и изглеждат много оригинално. Голям плюс, е че всеки от нас при малко желания и умения може да създаде такива и сам..
  1. Стойки за кърпи. Те често се продават и вече „подготвени“ от производителя. Като правило, те не са много обемисти, затова лесно се побират и в малки бани.
http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/съхранение-на-кърпи-в-банята-257x300.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/съхранение-на-кърпи-в-банята-257x300-150x150.jpgwebstatiiЗа домаКърпите в банята са абсолютно необходим елемент, така че при планирането на вашата баня, не забравяйте да предвидите възможност за функционално и компактно съхранение на вашите кърпи. Като правило, в банята трябва да има поне една или дори две общи кърпи, отделно основни кърпи за вана и разбира се...Блогът на Ники Узунов