Съществуват много и различни нюанси на лилаво, които да подхождат на всяка дама. Можете да избирате от красиви нюанси като царско лилаво, пурпурно лилаво лавандула, люляк, тъмно лилаво и много други.

Незнайно по какви причини, обикновено, дамите се страхуват да  включат лилавия цвят в гардероба си. Ако причината да не носите лилаво е, защото смятате, че не ви подхожда, знайте, че това може въобще да не е така.

Друга причина за избягване на лилавото може да бъде нещо толкова просто, като да не знаете как да го комбинирате. Тогава може би си казвате: „Не знам какво да нося с лилаво.“ Ако това е така, значи този материал е за вас.

Лилавият цвят отговаря напълно на модните тенденции и защо да не го прави? Това не е никак изненадващо с разнообразието от наистина невероятни нюанси, които се появяват всеки ден в новите колекции на модните брандове.

Има и жени, които обичат лилаво, тъй като знаят, че с него те могат да създават класически и ежедневни тоалети.

Просто свържете елегантна лилавата риза с дънки за несравнимо шикозен външен вид. Сините или черни дънки изглеждат зашеметяващо с лилаво. Можете също да носите добре ушита пола молив и стилен колан за невероятен външен вид. Що се отнася до обувките, черното е класика в този аспект. Разбира се, можете да съчетаете обувките с връхната си дреха си или да изберете неутрални в цветове като кафяво и бежово.

За да изглеждате официално и „сhic”, заложете на лилава риза и тя веднага ще освежи вашия формален тъмно кафяв или черен костюм. Една прилепнала черна пола с лилава риза е още един страхотен формален аутфит. Също така, може да изберете стилен монохромен стайлинг с лилава риза, лилава пола и ярко жълт колан. Завършете визията с шикозна чанта и обувки. Ето и две страхотни идеи за непринудено лилаво облекло за стилни дами.

Опция # 1. Създайте непринудена визия с тъмно лилав топ, съчетан с удобни джинси, яке и чифт маратонки. Можете да съчетаете обувките си с блузката си или да заложите на неутрални спортни обувки в цветове като черно или бяло.

Опция # 2. За да изглеждате официално, изберете блуза в тъмно лилав цвят и я съчетайте с добре скроени черни панталони, сако и убийствено секси лилави обувки с висок ток.

Надяваме се, че сега имате по-ясна представа как се комбинират елементите на дамския гардероб в лилав цвят. Само не забравяйте, че когато съчетавате нещо с лилаво, крайният ефект е добре да бъде нежен външен вид, в който лилавия елемент се откроява.

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2018/01/damski-drehi.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2018/01/damski-drehi-150x150.jpgwebstatiiМодаСъществуват много и различни нюанси на лилаво, които да подхождат на всяка дама. Можете да избирате от красиви нюанси като царско лилаво, пурпурно лилаво лавандула, люляк, тъмно лилаво и много други. Незнайно по какви причини, обикновено, дамите се страхуват да  включат лилавия цвят в гардероба си. Ако причината да не...Блогът на Ники Узунов