2017 е страхотна и супер щедра от гледна точка на нови пролетни тенденции за така дългоочакваните нови дамски обувки. За щастие, остават много малко дни до предстоящата пролет и ние силно тръпнем в очакване да махнем тези зимни боти и да пъхнем крачета в нещо по-ефирно и красиво. Ето кои са най-горещите тенденции от пролетните дамски обувки на 2017 година.

Каишките

Дали ще ги предпочетете на изисканите си обувки на висок ток, или ще ги търсите в някоя по-лятна сандала, която същевременно има достатъчно затворена част, за да мине и за пролетна обувка, няма значение. Важното е кракът да бъде добре обвит от модерните тази пролет каишки!

Равната платформа

Платформите са равни най-вече по полузатворените обувки в спортно-елегантен стил, както и при модерните пролетни кецове. Ако предпочитате обаче добрите стари маратонки, гответе се за истинско завръщане на 90-те, защото дамските маратонки през идния сезон са изцяло в духа на фитнес идилията и сутрешния джогинг.

Малкото токче

Не че обувките на висок ток няма да са модерни, но сериозно място в дамския гардероб на сезон пролет 2017 година ще заемат малките котешки токчета. Те са добре познати с удобната си височина и по-извитата форма. При всички случаи да се ходи с такива дамски обувки е лесно и комфортно, затова ние горещо ги препоръчваме на офис дамите, които търсят баланса между официалния стил и удобството.

В чорап

Полу-обувкатаполу-чорапът е нещо необичайно за света на класическите дамски обувки, но е много вероятно тази тенденция да се превърне в класика за 21 век, защото е и екстравагантна, и комфортна. А именно това са двете забележителни черти на нашето време, нали така, момичета?

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/spring0shoes-2017-225x300.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/spring0shoes-2017-225x300-150x150.jpgwebstatiiМодамода 2017,Модни тенденции 20172017 е страхотна и супер щедра от гледна точка на нови пролетни тенденции за така дългоочакваните нови дамски обувки. За щастие, остават много малко дни до предстоящата пролет и ние силно тръпнем в очакване да махнем тези зимни боти и да пъхнем крачета в нещо по-ефирно и красиво. Ето...Блогът на Ники Узунов