мъжка тенискаТениските са част от ежедневието на всеки един човек. Носят се по различни поводи, с различни стилове, но все така вечна си остава тениската в употребата й като бельо. За спане, под ризата или като допълнителен слой за стопляне под зимния пуловер.

Мъжките тениски за бельо най-често са изчистени, едноцветни, без особено разнообразие в дизайна и визията. Предпочитани цветове са черното, бялото, сивото в различните му нюанси и тъмносиньото, близко до черно. Целта на тази практична гама е тениската да не се забелязва под горната блуза, а да бъде просто един допълващ пласт на облеклото. По същата причина и кройката е стандартна и незабележителна. Често това се постига с варианта реглан ръкав, при който ръбовете не се падат на раменете, а от двете страни пред и зад тях. Така те не изпъкват под горната блуза или ризата и създават впечатление за гладкост и ненатрапчивост.

Другият вариант за ползване на мъжки тениски като бельо е вместо пижама или като част от пижамата. Мъжете обикновено предпочитат простите и неангажиращи решения, затова навличането на една обикновена тениска е идеално за сън. В леглото удобството е на първо място, затова една тениска със свободна кройка, но не твърде широка, е точно това, от което се нуждае мъжът. Тя може да се носи с долнище на пижама или пък без… според личната фантазия и предпочитание.

Говорейки за фантазия, мъжките тениски намират още едно приложение върху нежните женски тела на приятелките и съпругите. Няма нищо по-секси и приятно за окото на мъжа от спалната му тениска, облечена от любимата му. Не една дама използва мъжки тениски вместо нощници. Контрастът между мъжкото в облеклото и крехкото тяло създава небрежен комфорт и незаменима гледка.

Всестранното приложение на мъжките тениски ги прави задължителна част от гардероба на всеки мъж. Затова ги има по много, различни и за всеки повод.

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/teniska-300x300.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/teniska-300x300-150x150.jpgwebstatiiМодамъжки тениски,тенискиТениските са част от ежедневието на всеки един човек. Носят се по различни поводи, с различни стилове, но все така вечна си остава тениската в употребата й като бельо. За спане, под ризата или като допълнителен слой за стопляне под зимния пуловер. Мъжките тениски за бельо най-често са изчистени, едноцветни,...Блогът на Ники Узунов