Тази зима модните подиуми бяха шокиращо провокативни, тъй като световните дизайнери изразиха своето послание, което може да се тълкува като подтик да празнуваме своята андрогенийна природа. Тази тенденция бе приета радушно в целия свят, тъй като е лесно всяка от нас да отвори гардероба на свой приятел или роднина и да заеме от него каквото й е нужно, за да я изпробва.Така че, вие знаете от къде да получите дрехите и веднага се появява въпроса как да ги носите без да приличате на мъж? Има много възможности да се справите с този проблем, но е важно за вас да получите някои съвети, на първо място. В крайна сметка, дори и визуалната представа може да е недостатъчна понякога.Тази публикация може да ви послужи като визуален пътеводител в това начинание.

  1. Ризата от гардероба на мъжа. В наши дни ризата е нещо, което повечето жени имат в техния гардероб, но тук се има предвид за една по-свободна версия, която може да се допълва с женско яке за по-добър контраст.
  2. Панталонът от мъжкия шкаф. Друго познато лице в нашите шкафове, което се нуждае от „mannish” ъпгрейдване е панталона. Заложете на висока талия, права и широка кройка, с две плухи в зоната на слабините, която може да се тълкува по начина, по който вие желаете. А защо не и тиранти?
  3. Мъжкият костюм  и обувки. Даян Кийтън, която разтърсва костюма с толкова много усет, че ви се приисква да я попитате дали няма начин да ви преподава частни уроци. Работата е горната част да бъде достатъчно женствена, че да се направи да изглежда дори малко коварен.
  4. Мачовската жилетка. В наши дни жилетката е част от гардероба на момчетата, която може да се носи много женствено, много мъжествено, или дори и по двата начина едновремено. Няма как да не обичаме този пънк елемент.
  5. Каскетът от мъжкия шкаф. Красивата шапка добавя нужното количество капризност към всяко облекло. Изберете мъжка шапка в дизайна, който ви харесва и я направете част от женствения си стил.
  6. Мъжкото кожено яке. Не, че не сме имали коженото яке в нашия гардероб, но ние сме имали момичешки разновидности. Става въпрос за грубите и мъжкарски рокерски кожени якета, към които повечето мъже изпитват поклонение. Носете такова яке с деликатна рокля за повече жизненост.
  7. Отново на училище. Върнете се към вашите училищни дни! Помните ли как сте ходили на училище с униформи? Е, магията може да работи отново, макар и да се чувствате по-пораснали и да не мислите, че е възможно. Можете да постъпите конвенционално и да носите сако с панталон, но не забравяйте че мъжкото облекло е само акцент. При носенето на класически мъжки облекла от съществено значение се за база да използвате рокля или пола. Ако тази носталгия ви отведе отбратно… до детството на брат ви, празнувайте детето във вас и носете къса пола с папийонка.

От Стела Маккартни/Stela Makkartni/, коато постави фокуса върху двуредовите сака с широки рамене и големите якета до Прабал Гурунг /Prabal Gurung/, чиито модели, представляваха палта с ъглови рамене, влиянието на мъжко облекло е опияняващо през тази година. Оставете се да станете жертва на своета вдъхновение и се отдайте на  магията да ви въвлече в тази интелигентна тенденция. Повярвайте, никога няма да искате да се върнете от там.

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/r-1024-768-armani-300x200.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/r-1024-768-armani-300x200-150x150.jpgwebstatiiМодаТази зима модните подиуми бяха шокиращо провокативни, тъй като световните дизайнери изразиха своето послание, което може да се тълкува като подтик да празнуваме своята андрогенийна природа. Тази тенденция бе приета радушно в целия свят, тъй като е лесно всяка от нас да отвори гардероба на свой приятел или роднина и...Блогът на Ники Узунов