Китайската индустрия отдавна се развива с бързи темпове, като произвежда огромен брой продукти за експорт, включващи всичко. Така хората остават с впечатление, че на пазара няма ниша, която да не е запълнена от стоки от Китай. Жителите на нашата страна с голямо удоволствие пазаруват от китайските интернет магазини всякакви стоки, включително различни модели обувки. Този пост ще се опита да даде някои насоки какво да търсите при покупка, както какви са плюсовете и минусите на пазаруването на китайски обувки.

Основният въпрос е кой магазин да избере и какво да търсите при покупка. Първата и може би най-важната ви цел е да изберете „правилния“ онлайн магазин, т.е. магазин, който не само представя ласкателно своите продукти, но и изпълнява задълженията си отговорно и безкористно. Така че, преди да направите покупка, е необходимо да се запознаете с коментарите на онези потребители, които преди вас за пазарували от този сайт. Всъщност е по-добре да направите това чрез ресурси от трети страни, а не на самата интернет страница на самия магазин. Твърде голяма е вероятността ревютата да са написани от самите служители или от наети хора, което често се практикува в китайските уеб сайтове.

Важно е, също така, да разберете, че действителният вид на обувките ви може значително да се различава от това, което е представено на фотографското изображение на сайта. Тук може отново да ви помогне търсенето на външни ресурси, където е лесно да намерите „обективни“ снимки, така че внимателно да ги разгледате.

Обърнете специално внимание на размера и се посъветвайте с консултанти, ако е възможно. Като правило, те всички знаят английски в различна степен, а на вас ви е необходим не повече от основно ниво, колкото да обмените нужната информация.

Не забравяйте, че доставката във всеки случай ще бъде много дълга – около месец. Има случаи, в които пратката не достига, въпреки че тук отговорността често не е върху подателя.

Ако стоката не ви е удобна, винаги можете да я върнете обратно или да я смените за ново друго. Друг минус са всички пощенски разходи, които трябва да платите от собствения си джоб, а фото и/или видео протоколът за процеса на поръчка на стоки няма да бъде излишен и ще помогне в бъдеще да докаже своята правота, в случай, че се стигне до казус. Освен това, процесът на смяна и връщане ще удължи времето за чакане до неопределен период.

Източник: https://stylezone.bg/

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2018/02/obuvki-onlain.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2018/02/obuvki-onlain-150x150.jpgwebstatiiМодаКитайската индустрия отдавна се развива с бързи темпове, като произвежда огромен брой продукти за експорт, включващи всичко. Така хората остават с впечатление, че на пазара няма ниша, която да не е запълнена от стоки от Китай. Жителите на нашата страна с голямо удоволствие пазаруват от китайските интернет магазини всякакви...Блогът на Ники Узунов