Трябва да отбележим че собствениците на малките бани, които са комбинирани с тоалетна, за съжаление ще трябва да се изправят пред реалността, и всеки един от тях трябва да да чака търпеливо реда си за ползване на помещението. В нашата статия ние ще ви запознаем с удобствата на използване на баня специално пригодена за двама души и по-точно използването на нейната мивка.

За да се чувствате вие по-комфортно и да не пречите на съпруга (или съответно съпругата си), особено когато сутрин рано сутринта и двамата бързаме за работа е необходимо да се увеличи работната зона, която граничи ваната или душа (в зависимост от това, което вие ползвате). За да можете да извършите сутришните си ритуали на спокойствие ви трябват по още една допълнителна мивка и огледало. И сега ние ще ви запознаем с важните нюанси при вашият избор.

Не трябва да забравяте, че в банята трябва да запазите място за вана или душ, както и тоалетна, аксесоари и мебели. Трябва да се отбележи също така, повечето хора може да не се съгласят в името на общата работна зона да се лишат от комфорта на една вана, така че, преди да вземе решение относно реорганизацията на вашата баня, не забравяйте да обмислите всичко и да решите на какво да дадете приоритет.

Има начин обаче в края на краищата да се реши проблема по такъв начин, че да остане място и за вана от една страна и да разполагате с всичко необходимо за общата зона за двама без значителни „загуби“.

Вижте размера на пространството, от двете страни на мивките. Ако е повече от 50 см можете спокойно да замените обикновените шкаф и мивка които са около  35-40 см с по-широки такива и да инсталирате два смесителя.

По този начин, вие ще създаде най-добрите условия в банята, което ще доведе до ред и спокойствие.

http://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/banq-za-dvama-300x200.jpghttp://webstatii.com/wp-content/uploads/2017/04/banq-za-dvama-300x200-150x150.jpgwebstatiiЗа домаТрябва да отбележим че собствениците на малките бани, които са комбинирани с тоалетна, за съжаление ще трябва да се изправят пред реалността, и всеки един от тях трябва да да чака търпеливо реда си за ползване на помещението. В нашата статия ние ще ви запознаем с удобствата на използване...Блогът на Ники Узунов